Изхвърли старият ключ

Изхвърли старият ключИзграждане на цялостни домофонни системи, гаранция и поддръжка

Решения за вашата сигурност във Варна ул. Мадара 23А
Обади се сега 0899-256-026

Домофонни системи

Домофонните системите на Систинг-М ЕООД представляват качествени решения за контрол на достъпа със стилен дизайн и отлична функционалност. Почти всички изделия са с вградени микроконтролери. Системите могат да се използват в жилищни и обществени сгради, общежития, хотели, болници, домове за стари хора и затворени жилищни комплекси.

С продуктите на Систинг-М ЕООД могат да се правят различни системи с произволна сложност, покриващи най-съвременните изисквания за широк кръг от приложения.

Начинът на окабеляване, схемите за свързване, изводните клеми и начинът на програмиране са сходни при всички видове системи (домофонни, болнични, хотелски, портиерски). Използват се само 3 проводника при сигналните системи, само 4 проводника при аудио системите и само 5 проводника при видео системите, като навсякъде са свързани в паралел. Схемите са ясни и лесно изпълними.

При проектирането на системите Систинг-М ЕООД са съобразени рационалното използване на материалите и консумацията на енергия.

 

Качество

Фирмената политика за качество се поддържа на най-високо ниво, благодарение на оригинални схемотехники и фирмуер. Стандартите се спазват стриктно през целия процес на производство. Преди продажба всяко изделие се подлага на прецизен качествен контрол при условия близки до експлоатационните.

Гаранция

Систинг-М ЕООД дава на своите клиенти гаранция 3 години за цифровите системи и 2 години за аналоговите системи. Гаранционните условия са съгласно БДС. Сервизното обслужване се извършва в сервизната база на фирмата в гр. Варна.Local News

Сертификат за коректна Фирма 2016г. Варна, Новини за Систинг-М ЕООД,
Сертификат за коректна Фирма 2016г. За втора поредна година получихме Сертификат за коректна Фирма. Това се случи благодарение на Вас, нашите клиенти, които ни се довериха и получиха от нас безупречно качество на изпълнение на възложените от тях проекти. Б...

Поискай оферта